Zie hier de filmworkshops die wij aanbieden. Houdt de website goed in de gaten, want regelmatig zullen er nieuwe workshops toegevoegd worden!

Lipdub

Samen stralen als echte sterren! Het maken van een lipdub staat garant voor een ochtend of middag vol creativiteit, spontaniteit en gezelligheid!

> meer informatie

Videoclip

Ben je altijd al benieuwd hoe het is om een beroemdheid te zijn? Binnen deze workshop van Filmdagje schitter je samen met jouw groep in een videoclip!

> meer informatie

Speelfilm

Ontdek kwaliteiten van je collega’s of vrienden waarvan je niet eens wist dat je ze had! Vergeet vooral niet te genieten van dit filmische meesterwerk en te lachen om de aspirant acteurs.

> meer informatie

Commercial

Maak samen met je collega’s of vrienden een serieuze, grappige of een irritante commercial. Alles is mogelijk zolang de commercial maar pakkend is, want dat is het einddoel!

> meer informatie

Kinderfeestje

Maak van het kinderfeestje van uw zoon of dochter een leuke en blijvende herinnering. Maak met alle kids een videoclip en geniet jaren later nog steeds van die ene speciale dag!

> meer informatie

Award Show

Heb je samen met je collega’s, vrienden of familie een film of clip gemaakt en willen jullie deze meteen terugzien? Dan is een Award Show dé manier om jullie filmdagje af te sluiten.

> meer informatie

Levend Gastenboek

Iedereen weet hoe leuk het is om gek te doen in een photobooth en iedereen weet dat alles er te gek uitziet in slow-motion. Filmdagje combineert het beste van deze twee werelden!

> meer informatie