Maak een pakkende commercial

Maak samen met je collega’s of vrienden een commercial! Wordt het een serieuze, grappige of misschien wel een irritante reclamespot? Dat maakt niet uit, zolang de commercial maar werkt, want dat is het einddoel!

 • Over de commercial

  Een commercial maken is zowel voor particulieren als bedrijven een leuke workshop. Als jullie met een grote groep zijn, zal deze worden verdeeld in kleine groepjes en gaan jullie samen met een regisseur een script schrijven. Daarna worden de rollen ingedeeld en is het tijd voor de opnames! Er zijn verschillende mogelijkheden om een commercial op jullie voorkeuren af te stemmen. Je kunt bijvoorbeeld een bestaande reclamespot namaken (uiteraard op een geheel eigen wijze), je maakt een commercial van een fictief product, of je promoot je bedrijf op een creatieve informele wijze. Achteraf monteren wij de beelden tot een spetterende korte reclamespot die jullie een aantal dagen later krijgen toegestuurd. Ook is het mogelijk om alles direct terug te kijken, dan is de Award Show iets voor jullie!

 • Waar wordt een commercial opgenomen?

  De commercial vindt plaats op een in overleg te bepalen locatie in Nederland of België. Dit kan zijn op uw bedrijf of school, maar ook op openbare plekken zoals parken, binnensteden en horecalocaties. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

 • Wat kost een commercial?

  Een commercial kost € 39,50 per persoon. Dit is inclusief BTW en exclusief €17,50 per uur reiskosten (vanuit Tilburg) en eventuele parkeerkosten.

 • Vanaf hoeveel personen is een commercial te reserveren?

  Een commercial is vanaf 8 personen te reserveren.

 • Hoe lang duurt het opnemen van een commercial?

  Het opnemen van een commercial duurt tussen de 3 en 4 uur.

 • Ik heb nog een prangende vraag, waar moet ik zijn?

  Neem een kijkje op onze FAQ pagina. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Vraag meer informatie aan

[]
1 Step 1
Naam
Gewenste datum
date_range
Aantal personen
Bijzonderheden, opmerkingen of vragen
0 /
Privacy verklaring
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right