Een mooie en hilarische herinnering

Het levend gastenboek van is een originele herinnering aan jouw bruiloft, evenement of jubileum. Laat bezoekers van je feest helemaal los gaan voor de camera…. in slow-motion!

 • Over het levend gastenboek

  Iedereen weet hoe leuk het is om gek te doen in een photobooth en iedereen weet dat alles er te gek uitziet in slow-motion. Filmdagje combineert het beste van deze twee werelden, door het levend gastenboek bij jouw feest in te zetten! De gasten op jouw bruiloft, evenement of jubileum gaan voor onze camera staan om vervolgens helemaal los te gaan! Dansen, springen, zwaaien… alles mag! Wij nemen attributen mee die de feestvreugde versterken zoals kleurrijke hoedjes, slingers, confetti en toeters. Ook kunnen je bezoekers een groet achterlaten door een leuke boodschap op ons krijtbord te schrijven. De beelden monteren wij tot een hilarisch slow-motion filmpje met door jouw uitgekozen muziek die wij digitaal naar je opsturen. Kortom, het levend gastenboek is een fantastische herinnering aan jouw feest!

 • Waar kan het levend gastenboek ingezet worden?

  Het levend gastenboek is een originele toevoeging aan jouw feest. Dit kan een bruiloft zijn, maar ook een familiedagje, jubileum of themafeest. Ook grote en kleine evenementen kunnen het levend gastenboek inzetten als leuke toevoeging voor de bezoekers. Belangrijk is dat er een ruimte beschikbaar is van 3 bij 3 meter waar wij onze spullen kunnen neerzetten, bijvoorbeeld in de hoek van een feestzaal of bij de entree van ee

 • Wat zijn de kosten voor het inzetten van het levend gastenboek?

  Wij hanteren de volgende prijzen:

  € 345,- (1 uur het levend gastenboek in gebruik)
  € 530,- (2 uur het levend gastenboek in gebruik)
  € 725,- (3 uur het levend gastenboek in gebruik)

  Bovengenoemde prijzen zijn inclusief op- & afbouw, montage op muziek naar keuze en BTW. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief reiskosten.

 • Same-Day-Edit

  Same-Day-Edit

  Het is mogelijk om op de feest- of bruiloftsdag het gemonteerde gastenboek te bekijken. Wij monteren op de feestlocatie de beelden zodat iedereen ter plekke kan genieten van zijn of haar kunsten voor de camera. Niks is leuker om samen te lachen om elkaars gekkigheid!

  Prijs: € 175,- (incl. BTW)

  Online Gastenboek

  Wil je meer dan alleen een gemonteerde clip? Dan is het Online Gastenboek de oplossing. Je krijgt een eigen pagina (afgeschermd met wachtwoord) waarop alle clips te vinden zijn, die we hebben gefilmd, in volle lengte! Naast de slow-motion beelden zetten we ook de originele beelden erbij met het originele geluid!

  Klik hier voor een voorbeeld van een online gastenboek

  Prijs: € 495,- (incl. BTW)

  Fotografie

  Het is mogelijk om naast de filmopnames ook foto’s te laten maken van iedereen die in het Levend Gastenboek staat. Deze foto’s sturen we later digitaal naar je op zodat je ze overal voor kunt gebruiken: voor een fotoalbum, voor het plaatsen op Facebook, als bedankje voor de gasten op je bruiloft, en ga zo maar door. Een extra herinnering van een leuke dag!

  Prijs: € 150,- (incl. BTW)

 • Ik heb nog een prangende vraag, waar moet ik zijn?

  Neem een kijkje op onze FAQ pagina. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Vraag meer informatie aan

[]
1 Step 1
Naam
Gewenste datum
date_range
Aantal personen
Bijzonderheden, opmerkingen of vragen
0 /
Privacy verklaring
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right