Samen stralen als echte sterren!

Het maken van een lipdub staat garant voor een ochtend of middag vol creativiteit, spontaniteit en gezelligheid! En dat in één shot!

 • Over de lipdub

  Een lipdub is een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert. Het is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Samen bepalen we de route van de lipdub en bedenken we een leuk script. Vervolgens repeteren we het geheel en dan is het na 2 tot 2,5 uur tijd voor de opname. De opname wordt verzorgd door een professionele cameraman. Middels allerlei attributen zoals pruiken, brillen, maskers en nog veel meer, is het plaatje compleet. En…..Actie!

 • Waar wordt een lipdub opgenomen?

  De lipdub vindt plaats op een in overleg te bepalen locatie in Nederland of België. Dit kan zijn op uw bedrijf of school, maar ook op openbare plekken zoals parken, binnensteden en horecalocaties. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

 • Wat kost een lipdub?

  Een lipdub kost € 37,50 per persoon. Dit is inclusief BTW en exclusief €17,50 per uur reiskosten (vanuit Tilburg) en eventuele parkeerkosten.

 • Vanaf hoeveel personen is een lipdub te reserveren?

  Een lipdub is vanaf 8 personen te reserveren.

 • Hoe lang duurt het opnemen van een lipdub?

  Het opnemen van een lipdub duurt tussen de 2 en 2,5 uur.

 • Ik heb nog een prangende vraag, waar moet ik zijn?

  Neem een kijkje op onze FAQ pagina. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Vraag meer informatie aan

[]
1 Step 1
Naam
Gewenste datum
date_range
Aantal personen
Bijzonderheden, opmerkingen of vragen
0 /
Privacy verklaring
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right