Zie je vrienden en collega’s eens van een totaal andere kant

Ontdek kwaliteiten waarvan je niet eens wist dat je ze had! Vergeet ook vooral niet te genieten van dit filmische meesterwerk en te lachen om de aspirant acteurs. Hard werken was nog nooit zo leuk!

 • Over de speelfilm

  Jullie gaan samen aan de slag met het schrijven van een eigen script. Vervolgens kiezen jullie attributen uit die nodig zijn voor het maken van de film (kleding, pruiken, maskers enz.). Uiteindelijk zullen jullie als acteurs en actrices stralen in jullie eigen speelfilm, opgenomen door onze professionele cameramensen! Het is mogelijk dat wij vooraf een opdracht opstellen waaraan de film dient te voldoen. Deze opdracht is geheel aan te passen aan jullie eigen wensen. Achteraf monteren wij de beelden tot een spetterende speelfilm die jullie krijgen toegestuurd. Ook is het mogelijk om alles direct terug te kijken, dan is de Award Show iets voor jullie! De workshop is voor jong en oud en biedt een ochtend of middag vol creativiteit en gezelligheid!

 • Waar wordt een speelfilm opgenomen?

  De speelfilm vindt plaats op een in overleg te bepalen locatie in Nederland of België. Dit kan zijn op uw bedrijf of school, maar ook op openbare plekken zoals parken, binnensteden en horecalocaties. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

 • Wat kost een speelfilm?

  Een speelfilm kost € 39,50 per persoon. Dit is inclusief BTW en exclusief €17,50 per uur reiskosten (vanuit Tilburg) en eventuele parkeerkosten.

 • Vanaf hoeveel personen is een speelfilm te reserveren?

  Een speelfilm is vanaf 8 personen te reserveren.

 • Hoe lang duurt het opnemen van een speelfilm?

  Het opnemen van een speelfilm duurt tussen de 3 en 4 uur. Dit is inclusief het schrijven van het script.

 • Ik heb nog een prangende vraag, waar moet ik zijn?

  Neem een kijkje op onze FAQ pagina. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Vraag meer informatie aan

[]
1 Step 1
Naam
Gewenste datum
date_range
Aantal personen
Bijzonderheden, opmerkingen of vragen
0 /
Privacy verklaring
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right